Średnia Ocena:
Kocham Toskanię. Kolory smaki i zapachy
Najlepsza toskańska kuchnia to łatwe dania, zachowujące smak składników, z których je przygotowano. Autorka oferuje niemal sto przepisów i jednocześnie z pasją omawia urok rodzinnych stron a także przybliża sylwetki ludzi, którzy potrafią stworzyć ze zwykłych darów ziemi wyjątkowe przysmaki. Oferuje nam typowo toskańskie potrawy: przekąski, pierwsze i drugie dania a także domowe wypieki, wszystkie zrobione w domu i sfotografowane przez nią samą. Cenne info dotyczące tego, czym powinny się charakteryzować naj-lepsze produkty i jak przygotować z nich wyborne dania, będą wyjątkowo przydatne dla tych, którzy chcą choć na chwilę zmienić w Toskanię swoją kuchnię, a konkretne wskazówki, gdzie warto się wybrać, pomogą tym, którzy planują kulinarną podróż po prowincjach takich jak Piza, Florencja czy Siena i potrzebują dobrego przewodnika.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kocham Toskanię. Kolory smaki i zapachy |
Autor: | Scarpaleggia Giulia |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Jedność |
Rok wydania: | 2014 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Kocham Toskanię. Kolory smaki i zapachy PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Ładnie wydana książka, smaczne przepisy zachęcają do gotowania, zalecam
Niesamowita książka. Czuć w niej niemalże każdy zapach. rewelacyjne fotografie. Doskonałe przepisy.