Średnia Ocena:
W mojej tajskiej kuchni
W tej książce pdf odnajdziesz aromat tajskich przygód, zapach dzikich doznań i mnóstwo praktycznych informacji, jak zostać mistrzem tajskich dań we swojej kuchni!Przemierzając Tajlandię Daria Ładocha ze studentki dziennikarstwa nieustanna się kulinarnym coachem. Szefowie lokalnych restauracji wprowadzili ją w tajniki własnej pracy, starsze dziewczyny gotujące dla rodzin zdradziły tradycyjne receptury. Obrała kilogramy krewetek, pokroiła góry warzyw i wróciła, by podzielić się tym, czego się nauczyła.„Moja tajska kuchnia” to 90 przepisów na szybkie, efektowne i niesamowicie smaczne dania. Towarzyszą im opisy produktów i porady, gdzie można je kupić i czym zastąpić. Ugotuj przepyszne zielone curry z kurczakiem i bakłażanem tajskim, zasmakuj orientalnej kuchni, poznaj historię białej Tajki i wraz z nią naucz się przyrządzać potrawy z dużą dawką chilii i szczyptą humoru.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | W mojej tajskiej kuchni |
Autor: | Ładocha Daria |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
W mojej tajskiej kuchni PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!
Recenzje
Bardzo interesująca książka ebook doskonała dla miłośnika orientalnej kuchni
Idealna książka, wstęp trochę za długi, lecz zawiera kilka interesujących porad. Plus za fotografie potraw i listę zamienników :)
Wyjątkowa książka ebook nie tylko o gotowaniu. Dzięki niej poznamy historie życia samej autorki, lecz i klimat Tajlandii. Napisana w lekkim stylu pozwala przenieść się w odległy zakątek świata. Z tej książki Tajlandia kipi. Dowiedziałam się wyjątkowo wiele na temat tajskich przypraw, sposobu ich użycia i poznałam historie ryżu. Teraz już wiem, ile mogę przechowywać otwarte mleko kokosowe i które jest top of the top. Książka ebook " W mojej tajskiej kuchni" to jakby przeniesienie Tajlandii do siebie do domu, oddychanie jej upalnym powietrzem i płacz z powodu ostrości papryczki chili. To gwar miasta i aromat jedzenia na ulicy. Nigdy żadna książka ebook kucharska nie podziałała tak nieźle na moje zmysły i duszę. Zalecam
Bardzo interesująca książka. Uwielbiam kuchnię tajską, to wydanie jest super dla tych co niekoniecznie chcą utracić majątek na oryginalne składniki. Fajne oryginalne przepisy, z podanymi polskimi zamiennikami możliwymi do zastosowania.