Średnia Ocena:
Badanie towarów spożywczych
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.Obecna książka ebook zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.: mięso, podroby i przetwory, drób, jaja i przetwory, tłuszcze roślinne i zwierzęce warzywa i owoce przetwory zbożowe. Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, lecz też do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Badanie towarów spożywczych |
Autor: | Kubiński Wiktor, Niekurzak Mariusz, Kubińska-Jabcoń Ewa |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Naukowe PWN |
Rok wydania: | 2018 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Badanie towarów spożywczych PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!