Średnia Ocena:
Ciasto francuskie
Złociste, smakowicie rozwarstwiające się cisto francuskie cieszy się opinią wykwintnego ale wymagającego czasu i trudnego w przygotowaniu przysmaku. Ale gdy wziąć pod uwagę ogólnodostępne gotowe, restrykcyjne ciasto francuskie, mrożone albo chłodzone, o cieszących podniebienie walorach smakowych - wypieki z tego misternego ciasta okażą się nie tylko przepyszne, lecz i błyskawiczne w przygotowaniu. W książce pdf prócz licznych przepisów z wykorzystaniem ciasta francuskiego, znalazły się też orientalne receptury z użyciem ciasta phyllo (także dostępnego w sklepach). Skosztuj chrupiących strudli, tart i precli, palmierów i pierożków, ptysiów, eklerek i napoleonek, egzotycznej baklawy i rodzimych faworków. Bon appetit!
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Ciasto francuskie |
Autor: | Bardi Carla |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | McRae Publishing Ltd |
Rok wydania: | 2011 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Ciasto francuskie PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!