Średnia Ocena:
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Część 1. Gotowanie w terenie
To nie tylko książka, lecz stworzone z pasją narzędzie przetrwania. Niezwykły toolbook, który wyposażyliśmy w mocny rzemień umożliwiający rozpalenie ognia – najważniejszego środka w potyczce o przeżycie. Ogień to ciepło, światło, ochrona przed egzotycznymi zwierzętami, lecz także możliwość przygotowania posiłku. Co zjeść w lesie? Jak przyrządzić to, co proponuje nam natura, piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny albo gotując przy pomocy kamieni? Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może ocalić zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Toolbook zawiera: • prezentację technik gotowania w terenie (żar, dół ziemny, gotowanie kamieniami) • przepisy kulinarne • tutorial jak rozpalić ogień (łuk ogniowy, świder ręczny) • opis gatunków drzew – jak i do czego je wykorzystać (rozpałka, podtrzymanie ognia, tworzenie żaru, wędzenie itd.) • filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR udostępnione dzięki uprzejmości serwisu www. lesne-rzemioslo.pl • mocny rzemień, linijkę calową i centymetrową
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Część 1. Gotowanie w terenie |
Autor: | Bokła Artur, Mikulska Katarzyna |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Wydawnictwo Pascal |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Część 1. Gotowanie w terenie PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!