Średnia Ocena:
Smarowidła, pasty i inne cuda
Pasty można przygotować niemal ze wszystkiego – warzyw, ziół, mięsa, ryb, jajek, serów, owoców, bakalii, a nawet takich słodyczy, jak czekolada czy ciasteczka! W Smarowidłach, pastach i innych cudach znajdziecie moc inspiracji i pomysłów na to, jakie składniki warto ze sobą połączyć, by wypróbować nowe kompozycje smakowe – wytrawne i słodkie, wegetariańskie i mięsne, kremowe i chrupiące… Są to zarówno łatwe przepisy na codzienny posiłek – np. pasta z wędzonej makreli z chrzanem i ogórkiem – jak i wyszukane receptury na specjalne okazje – np. kula serowa z migdałami, boczkiem i tymiankiem.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Smarowidła, pasty i inne cuda |
Autor: | Banach Maria |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | Firma Księgarska Olesiejuk Spółka z o.o. S.K.A. |
Rok wydania: | 2017 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Smarowidła, pasty i inne cuda PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!