Średnia Ocena:
Usługi kelnerskie. Kelner. Kwalifikacja T.10. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu kelnera, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych). Obejmuje tematy dotyczące usług gastronomicznych, zasad kalkulacji i rozliczania usług gastronomicznych, organizacji przyjęć okolicznościowych w zakładzie gastronomicznym, organizacji szkoleń i konferencji, organizacji przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych, systemów i programów komputerowych dla gastronomii, roli niezłych obyczajów w stosunkach międzyludzkich. Staranny dobór treści pod wobec merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na osiągnięcie zakładanych wyników kształcenia.
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Usługi kelnerskie. Kelner. Kwalifikacja T.10. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne |
Autor: | Szajna Renata, Ławniczak Danuta, Ziaja Alina |
Rozszerzenie: | brak |
Język wydania: | polski |
Ilość stron: | |
Wydawnictwo: | WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne |
Rok wydania: | 2015 |
Tytuł | Data Dodania | Rozmiar |
---|
Usługi kelnerskie. Kelner. Kwalifikacja T.10. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne PDF Ebook podgląd:
Jesteś autorem/wydawcą tej książki i zauważyłeś że ktoś wgrał jej wstęp bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zgłoszony dokument w ciągu 24 godzin.
Wgraj PDF
To Twoja książka? Dodaj kilka pierwszych stronswojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu!