A1-Sauce

Szczegóły
Tytuł A1-Sauce
Rozszerzenie: PDF

Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

A1-Sauce PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd A1-Sauce pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. A1-Sauce Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

A1-Sauce Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

A1-Sauce Recipe By : Gloria Pitzer Serving Size : 1 Preparation Time :0:00 Categories : Copycat Condiments Amount Measure Ingredient -- Preparation Method -------- ------------ -------------------------------- 1/2 C Dark Molasses 2 Green onions -- chop 3 Tbsp Coarse salt (kosher) 3 Tbsp Dry mustard 1 Tsp Paprika 1/4 Tsp Cayene 1 Clove garlic -- crush or 1 Tsp Garlic powder 1 Anchovy fillet; chop -- or 1 tbsp Anchovey paste 6 tbsp Fresh taramind -- or 1 tbsp Taramind extract 1 tsp Pepper 1/2 tsp Fenugreek 1/2 tsp Powdered ginger 1/2 tsp Ground cinnamon 1 tsp Powdered cloves 1/2 tsp Caradamen seeds 3 drops Tabasco 6 oz Rhine wine 2 oz Rose wine 1 pt White vinegar 1 tbsp Kitchen Bouquet 1 tbsp Postum Powder Put all spices (except last 6 ingr.) through blender till fine powder. Place over low heat with half vinegar and simmer 1 hr; adding rest of vinegar alittle at a time as mixture is reduced in bulk. Stir in tabasco, wines, kitchen bouquet. Cook 3 min to dissolve. Remove from heat. Pour into crock or tuperware container (2qt) Let stand covered for 1 week. Then strain thru cheese- cloth, six times. bottle and cap tightly. Keep refrigerated indefinely. Freeze to keep for years.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!