Boston Market Meatloaf

Szczegóły
Tytuł Boston Market Meatloaf
Rozszerzenie: PDF

Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

Boston Market Meatloaf PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd Boston Market Meatloaf pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Boston Market Meatloaf Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

Boston Market Meatloaf Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Boston Market Meatloaf 1 cup tomato sauce 1˝ tbsp Kraft barbecue sauce 1 tbsp granulated sugar 1˝ lbs 10% fat ground sirloin 6 tbsp all-purpose flour ž tsp salt ˝ tsp onion powder ź tsp ground black pepper dash garlic powder Preheat oven to 400°F. Combine the tomato sauce, barbecue sauce and sugar in a small saucepan over medium heat. Heat the mixture until it begins to bubble, stirring often, then remove it from the heat. In a large bowl, add all but 2 tbsp of the tomato sauce to the meat. Use a large wooden spoon or your hands to work the sauce into the meat until it is very well combined. Combine the remaining ingredients with the ground sirloin-- flour, salt, onion powder and ground pepper. Use the wooden spoon or your hands to work the spices and flour into the meat. Load the meat into a loaf pan (preferably a meatloaf pan with two sections which allows the fat to drain, but if you don't have one of those a regular loaf pan will work). Wrap foil over the pan and place it into the oven for 30 minutes. After 30 minutes, take the meatloaf from the oven, remove the foil and, if you aren't using a meatloaf pan, drain the fat. Using a knife, slice the meatloaf all the way through into 8 slices while it is still in the pan. This will help to cook the center of the meatloaf. Pour the remaining 2 tbsp of sauce over the top of the meatloaf, in a stream down the center. Don't spread the sauce. Place the meatloaf back into the oven, uncovered, for 25-30 minutes or until it is done. Remove and allow it to cool for a few minutes before serving. Makes 4 servings.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!