Harley Davidson Cafe® Harley Hog Sandwich®

Szczegóły
Tytuł Harley Davidson Cafe® Harley Hog Sandwich®
Rozszerzenie: PDF

Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

Harley Davidson Cafe® Harley Hog Sandwich® PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd Harley Davidson Cafe® Harley Hog Sandwich® pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Harley Davidson Cafe® Harley Hog Sandwich® Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

Harley Davidson Cafe® Harley Hog Sandwich® Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Harley Davidson Cafe® Harley Hog Sandwich® In late September 1997, the Harley Davidson Cafe celebrated its grand opening in Las Vegas. This is the second Harley Davidson Cafe, with the first one located in New York City, just a short walk from the first Planet Hollywood. Both locations serve up some delicious "road food" amongst the awesome collection of vintage Harley's and Harley Davidson paraphernalia. I think this sandwich is one of their best, and this recipe comes right from the source. The Pork Producers Council got the recipe from the cafe's chef, and featured it in a promotional pull-out that ran in a restaurant trade magazine in 1995. Now the secret can be shared with you. 6 to 8 lb. boneless pork butt, tied Rub 1 cup Kosher salt 1 cup course ground black pepper 1 cup paprika (sweet Hungarian is best) 2 cups hickory wood chips 1 cup apple wood chips Hog Sauce 2 large onions, chopped 3 tablespoons vegetable oil 1 tablespoon paprika 1 tablespoons chili powder 1 tablespoon red pepper flakes 1/2 teaspoon cayenne pepper 1/2 teaspoon ground cumin 5 1/4 cups (42 ounces) canned tomatoes, with juice 3 cups cider vinegar 1 3/4 cups ketchup 1/2 cup orange juice 1/4 cup dark brown sugar, packed 1/4 cup brown mustard 1 tablespoon salt 1 tablespoon coarse black pepper 12 large round rolls 1. Combine all of the rub ingredients. Coat the pork butt evenly with mixture, shaking off any excess. 2. Soak wood chips in water 30 minutes. Place pork butt in a smoker on rack at 220 degrees for 8 hours, with smoke going for 2 hours. Let it cool slightly. Break the meat apart with your hands. 3. Sauté' onions in oil in heavy saucepan until translucent. Add the remaining ingredients and cook until mixture is thick and coats the back of a spoon. Puree the sauce and let it cool. (Sauce can be made 2 to 3 days in advance and refrigerated.) 4. Combine the pork and the sauce (to taste) in a heavy saucepan. Cook until it is heated through. 5. To serve: Pile the pork on the rolls. Serve with french fries and cole slaw if desired. Yields 12 servings. Todd's Tidbits You can also smoke your pork in a charcoal barbecue, such as a round Weber Grill. Just arrange the charcoal around the edge of the inside of the grill. When the coals are hot, place the soaked wood chips on them, and then place the pork on the center of the rack above the coals. Cover. Cook the meat for 2-4 hours or until the internal temperature comes to 150°-165°.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!