Nabisco® Cheese Nips®

Szczegóły
Tytuł Nabisco® Cheese Nips®
Rozszerzenie: PDF

Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.

 

Nabisco® Cheese Nips® PDF Ebook podgląd online:

Pobierz PDF

 

 

 


 

Zobacz podgląd Nabisco® Cheese Nips® pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Nabisco® Cheese Nips® Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.

Nabisco® Cheese Nips® Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:

 

Nabisco® Cheese Nips® Here's a clone recipe that gets one very important ingredient from another packaged product. The powdered cheese included in the Kraft instant macaroni & cheese kits flavors this homegrown version of the popular bright orange crackers. You'll need a can of Kraft Macaroni & Cheese Cheese Topping or two boxes of the most inexpensive instant variety of macaroni & cheese; you know, the kind with the cheese powder. Two boxes will give you enough cheese to make 300 crackers. As for the macaroni left over in the box, just use that for another recipe requiring elbow macaroni. 1 cup sifted all-purpose flour (plus 1/2 cup divided and reserved for kneading and rolling) 1 teaspoon baking soda 1/4 teaspoon baking powder 1/2 cup Kraft Macaroni & Cheese Cheese Topping powder (or 2 packages dry cheese powder from 2 boxes Kraft macaroni & cheese) 3 tablespoons shortening 1/3 cup buttermilk 1/2 teaspoon salt (for tops, optional) 1. Sift together 1 cup flour, baking soda, baking powder, and cheese powder in a large bowl. 2. Cut in the shortening with a fork and knife with a crosswise motion until dough is broken down into rice-size pieces. Mixture will still be very dry. 3. Stir in buttermilk with a fork until dough becomes very moist and sticky. 4. Sprinkle a couple tablespoons of the reserved flour over the dough and work it in until the dough can be handled without sticking, then turn it out onto a floured board, being sure to keep 1/4 cup of the reserve flour for later. Knead the dough well for 60 to 90 seconds, until the flour is well incorporated. Wrap the dough in plastic wrap and chill for at least one hour. 5. Preheat oven to 325 degrees. Spray a light coating of cooking spray on a baking sheet. 6. Remove the dough from the refrigerator and use the remaining reserve flour to dust a rolling surface. Roll about one-third of the dough to just under 1/16th of inch thick. Trim the edges square (a pizza cutter or wheel works great for this), then transfer the dough to a lightly greased baking sheet. Use the rolling pin to transfer the dough. Simply pick up one end of the dough onto a rolling pin, and roll the dough around the rolling pin. Reverse the process onto the baking sheet to transfer the dough. 7. Use a pizza cutter to cut across and down the dough, creating 1-inch square pieces. Use the blunt end of a skewer or broken toothpick to poke a hole in the center of each piece. 8. Sprinkle a very light coating of salt over the top of the crackers (crackers will already be quite salty) and bake for 8 to 10 minutes mix the crackers around (so those on the edge don’t burn) and bake for another 3 to 5 minutes, or until some are just barely turning a light brown. Repeat the rolling and baking process with the remaining dough. Makes approximately 300 crackers.

O nas

PDF-X.PL to narzędzie, które pozwala Ci na darmowy upload plików PDF bez limitów i bez rejestracji a także na podgląd online kilku pierwszych stron niektórych książek przed zakupem, wyszukiwanie, czytanie online i pobieranie dokumentów w formacie pdf dodanych przez użytkowników. Jeśli jesteś autorem lub wydawcą książki, możesz pod jej opisem pobranym z empiku dodać podgląd paru pierwszych kartek swojego dzieła, aby zachęcić czytelników do zakupu. Powyższe działania dotyczą stron tzw. promocyjnych, pozostałe strony w tej domenie to dokumenty w formacie PDF dodane przez odwiedzających. Znajdziesz tu różne dokumenty, zapiski, opracowania, powieści, lektury, podręczniki, notesy, treny, baśnie, bajki, rękopisy i wiele więcej. Część z nich jest dostępna do pobrania bez opłat. Poematy, wiersze, rozwiązania zadań, fraszki, treny, eseje i instrukcje. Sprawdź opisy, detale książek, recenzje oraz okładkę. Dowiedz się więcej na oficjalnej stronie sklepu, do której zaprowadzi Cię link pod przyciskiem "empik". Czytaj opracowania, streszczenia, słowniki, encyklopedie i inne książki do nauki za free. Podziel się swoimi plikami w formacie "pdf", odkryj olbrzymią bazę ebooków w formacie pdf, uzupełnij ją swoimi wrzutkami i dołącz do grona czytelników książek elektronicznych. Zachęcamy do skorzystania z wyszukiwarki i przetestowania wszystkich funkcji serwisu. Na www.pdf-x.pl znajdziesz ukryte dokumenty, sprawdzisz opisy ebooków, galerie, recenzje użytkowników oraz podgląd wstępu niektórych książek w celu promocji. Oceniaj ebooki, pisz komentarze, głosuj na ulubione tytuły i wrzucaj pliki doc/pdf na hosting. Zapraszamy!