PONDEROSA COLE SLAW
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | PONDEROSA COLE SLAW |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
PONDEROSA COLE SLAW PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd PONDEROSA COLE SLAW pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. PONDEROSA COLE SLAW Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
PONDEROSA COLE SLAW Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
PONDEROSA COLE SLAW
Recipe By :
Serving Size : 10 Preparation Time :0:00
Categories : Salads Copycat
Amount Measure Ingredient -- Preparation Method
-------- ------------ --------------------------------
1 c Mild honey
1/2 c Chopped onions
1 t Celery seed
1 c Diced green pepper
1 c Diced celery
1 c Wine vinegar
1 t Salt
1 lg Head cabbage, chopped fine
Combine honey, vinegar, onion, salt, celery seed in
small saucepan. Bring to boil, reduce heat, simmer 5
minutes; cool. Pour cooled dressing over prepared
vegetables; toss lightly. Cover, chill several hours,
or overnight. Stir several times while chilling.