Red Lobster Cheesecake
Szczegóły | |
---|---|
Tytuł | Red Lobster Cheesecake |
Rozszerzenie: |
Jesteś autorem/wydawcą tego dokumentu/książki i zauważyłeś że ktoś wgrał ją bez Twojej zgody? Nie życzysz sobie, aby pdf był dostępny w naszym serwisie? Napisz na adres [email protected] a my odpowiemy na skargę i usuniemy zabroniony dokument w ciągu 24 godzin.
Red Lobster Cheesecake PDF Ebook podgląd online:
Pobierz PDF
Zobacz podgląd Red Lobster Cheesecake pdf poniżej lub pobierz na swoje urządzenie za darmo bez rejestracji. Red Lobster Cheesecake Ebook podgląd za darmo w formacie PDF tylko na PDF-X.PL. Niektóre ebooki są ściśle chronione prawem autorskim i rozpowszechnianie ich jest zabronione, więc w takich wypadkach zamiast podglądu możesz jedynie przeczytać informacje, detale, opinie oraz sprawdzić okładkę.
Red Lobster Cheesecake Ebook transkrypt - 20 pierwszych stron:
Red Lobster Cheesecake
Filling:
16 oz Cream cheese
8 oz Sour cream
2 large Eggs
2 tbsp Butter
2 tbsp Cornstarch
1 cup Sugar
1 tsp Vanilla
Cookie crumbs
Crust:
10 oz Package Lorna Doone cookies - crushed
¼ lb Butter - melted
¼ cup Sugar
1 Envelope Knox unflavored gelatin
Mix crumbs with butter, sugar and gelatin. Pat out evenly
over bottom of greased 9" springform pam. Bake at 350°F
exactly 8 minutes. Beat with electric mixer cream cheese,
sour cream, eggs, butter, cornstarch, sugar and vanilla.
When the filling is perfectly smooth and creamy pour into crust.
Return to 350°F oven and bake 30 to 35 minutes or until a knife
inserted comes out clean. Cool in pan on rack 20 minutes before
releasing springform from the cake. Cool another 20 minutes
before cutting. Sprinkle top with cookie crumbs.